Permanent ontharen

Permanent ontharen

Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar heel veel mensen last van hebben. Haren verwijderen door middel van scheren of harsen heeft vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes als gevolg. Gelukkig kan je definitief ontharen met een van onze gespecialiseerde lasers. Met onze lasers krijg je een gladde en zachte huid vrij van ongewenste haren!

Hoe werkt een behandeling
Ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. De lasers geven een zeer intense lichtbundel af. De haar absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje en wordt hierdoor vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer kan groeien

Wat zijn de meest voorkomende plekken voor het laseren van haar?
Ongewenste haargroei kan op vele verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Denk hierbij aan:

Gezicht (bovenlip, kin, wangen)
Hals
Wenkbrauwen
Oksels
Borst
Buik
Rug
Benen
Schaamstreek
Voor- en nazorg bij permanente ontharing
Als je een laserbehandeling wilt ondergaan om definitief te ontharen, dan zijn er aantal punten waar je op moet letten voordat je start met de behandeling:

Je mag 2 tot 4 weken voor de behandeling niet harsen, epileren of blonderen
Vermijdt de zon en zonnebank 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling
Het is voor de behandeling belangrijk dat er een stoppeltje zichtbaar is, scheer het behandelende gebied een paar dagen voordat de laserontharing start
Gebruik geen parfum of make-up op het lichaamsdeel dat behandelt wordt
Zorg dat het behandelende gebied niet zongebruind is. Gebruik ook geen zelf-bruinende crèmes
Nazorg:

Vermijd overmatige zonblootstelling en zonnebank na de behandeling. Gebruik zonnebrandcrème met een hoge factor (minimaal spf30)
Als de huid branderig aanvoelt kan je koude kompressen gebruiken om de huid te koelen
Je kunt gewoon douchen na de behandeling
Nieuwe haargroei rondom het gebied mag je scheren. Harsen of epileren mag niet
Veel gestelde vragen over laserontharing

Valt een laserbehandeling onder de verzekering?
Veel zorgverzekeraars vergoeden laserontharing vanuit een aanvullend pakket. Deze vergoeding geldt alleen voor beharing in het gelaat bij vrouwen. Wij voldoen aan alle eisen die een zorgverzekeraar stelt om jouw ontharingsbehandeling vergoed te krijgen. Indien nodig kunnen wij een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekering om na te gaan of je recht hebt op vergoeding bij jouw behandeling.

Kan elke type haar worden behandeld?
Nee, niet elk haartype kan behandeld worden. Een haar moet voldoende pigment bevatten om behandeld te kunnen worden met lasertherapie. Witte, grijze en rode haren bevatten geen pigment en zijn niet behandelbaar met laser. Ook dunne donsharen bevatten vaak weinig pigment en zijn niet tot nauwelijks behandelbaar met lasertherapie. Neem vrijblijvend contact om te bepalen of een laserbehandeling voor jou een geschikte oplossing is.

Kan elk type huid worden behandeld?
Ja, we kunnen elk huidtype behandelen omdat wij beschikken over verschillende lasers, ook voor het behandelen van donkere huiden

PLAN EEN AFSPRAAK OF BEL VOOR MEER INFORMATIE

instagram